Skinzglow 4D HIFU & RADAR CARVING

High Intesified Focused Ultrasound, oftewel HIFU, is een non-invasieve techniek waarbij ultrasone energie d.m.v. geluidsgolven op een specifieke zone en met een specifieke diepte in een milliseconde een temperatuur afleveren tot maximum 65 graden Celsius. Dit met als doel, één of meerdere specifieke huidlagen te gaan stimuleren om een boost van nieuwe collageen-aanmaak te verkrijgen of om de vetcellen te laten ‘smelten’ in de hypodermis. 

Draag er zorg over!

DE HUID IS HET GROOTSTE MENSLIJKE ORGAAN

Skinzglow - Hifu 4D & Radar Carving

De SKINZGLOW 4D HIFU & RADAR CARVING is een  effectieve huid verbeterende non invasieve behandeling. Met als doel het zichtbaar en voelbaar optimaliseren van verslapte huid, gelaats contouren en rimpels. Door de boost van huid eigen collageen aanmaak worden huidstructuur, poriën en huid tint intens en langdurig verbeterd . Ongeacht het probleem, van marionettenlijnen, wallen onder de ogen tot dubbele kin, verslapt post zwangerschap buikje of love handles, met de  SKINZGLOW 4D  HIFU & RADAR CARVING zijn de oplossingen simpel, langdurig en veilig. . Het apparaat biedt volledig aanpasbare parameters wat u toelaat om individueel en op maat te kunnen behandelen.  

De SKINZGLOW® 4D  HIFU beschikt steeds over het aanvullende Radar Carving-handvat, welk niet alleen de mogelijkheid biedt om moeilijk bereikbare zones moeiteloos en comfortabel te  kunnen behandelen, maar opent ook de deur naar 5 diverse, relaxerende en  unieke SKINZGLOW ® ‘FEEL GOOD’ behandelingen welke u kan aan bieden aan uw cliënteel. 

 

HET SKINZGLOW 4D HIFU & RADAR CARVING  apparaat kan naar wens aangevuld worden met de volgende behandelstukken om de specifieke noden van uw salon in te vullen. 

  • SKINZGLOW RF MICRO- STAMP, deze kan ook voor het lichaam ingezet worden. 
  • SKINZGLOW LIPO HIFU, enkel geschikt voor het lichaam. 
  • SKINZGLOW 5D HIFU. Dit apparaat is van design identiek  aan het 4D HIFU& RADAR CARVING  apparaat maar biedt een zeer brede waaier aan behandel mogelijkheden en probleemoplossers. Het combineert de 4D HIFU& RADAR CARVING, LIPO HIFU EN RF MICRO- STAMP en biedt ook de mogelijkheid om combi behandelingen aan te bieden alsook 10 unieke relaxerende SKINZGLOW® ‘ FEEL GOOD’ behandelingen. 
Skinzglow - icon

PROFESSIONAL

Dit toestel kan enkel aangekocht worden door professionele klanten.

PROFESSIONELE KLANTEN

Bent een professional in de beauty sector? En wilt u meer weten over onze professionele productlijn? Neem dan contact met ons op.

PARTICULIER

Heb je interesse om een unieke behandeling te ondergaan? Neem dan contact op met één van onze centra. Klik hier.

WINKELMANDJE 0
RECENT BEKEKEN 0
nl_BE