Uitzonderlijke resultaten

Skinzglow Hifu 4D - Radar Carving & Liposonix

SKINZGLOW LIPO

Het alternatief voor een liposuctie, zonder de nadelen ervan is wat de SKINZZGLOW LIPO HIFU te bieden heeft.

Het hermodelleren van de lichaamscontouren, permanent verwijderen van lokale vetophoping, (mits er geen intense gewichtstoename volgt), verslapte huid degelijk aan pakken en de huid conditie van het lichaam optimaliseren zijn de kern functies van dit makkelijk te hanteren CE goedgekeurde apparaat.

Ook dit principe werkt volgens ultrasone golven, maar met een behandelkop welke tot 4 maal groter is dan deze van de 4D HIFU& RADAR CARVING. Hierdoor spaart u kostbare behandeltijd en kan u meerder zones per sessie behandelen in een minimum van tijd.

Het apparaat biedt volledig aanpasbare parameters wat u toelaat om individueel en op maat te kunnen behandelen. Het design van het toestel is strak,  minimalistisch en identiek aan al de andere SKINZGLOW apparaten. Ook dit toestel wordt  geleverd met bijhorende mobiele trolley om een optimaal behandelcomfort aan de operator te kunnen bieden.  

HET SKINZGLOW 5D LIPO HIFU apparaat kan naar wens aangevuld worden met de volgende behandelstukken om de specifieke noden van uw salon in te vullen. 

  • SKINZGLOW RF MICRO- STAMP, deze kan ook voor het lichaam ingezet worden. 
  • SKINZGLOW LIPO HIFU, enkel geschikt voor het lichaam. 
  • SKINZGLOW 5D HIFU. Dit apparaat is van design identiek  aan het 4D HIFU& RADAR CARVING  apparaat maar biedt een zeer brede waaier aan behandel mogelijkheden en probleemoplossers. Het combineert de 4D HIFU& RADAR CARVING, LIPO HIFU EN RF MICRO- STAMP en biedt ook de mogelijkheid om combi behandelingen aan te bieden alsook 10 unieke relaxerende SKINZGLOW® ‘ FEEL GOOD’ behandelingen. 
Skinzglow

PROFESSIONAL

Dit toestel kan enkel aangekocht worden door professionele klanten.

PROFESSIONELE KLANTEN

Bent een professional in de beauty sector? En wilt u meer weten over onze professionele productlijn? Neem dan contact met ons op.

PARTICULIER

Heb je interesse om een unieke behandeling te ondergaan? Neem dan contact op met één van onze centra. Klik hier.

WINKELMANDJE 0
RECENT BEKEKEN 0
nl_BE