COMBINATIE VAN 3 VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

Skinzglow Hifu-5D-Radar-Carving-Lipsonix-Micro-Stamp

Een apparaat welk 3 verschillende technologieën gaat combineren; Radio Frequentie, vacuum zuigtechniek en het aanbrengen van micro kanaaltjes in de huid om onze intense serums nog optimaler te laten werken in de huid. Een CE gecertificeerd apparaat welk enkel gecontroleerde energie aflevert om de omliggende weefsels niet te beschadigen. Het apparaat biedt volledig aanpasbare parameters welke u toelaten om individueel en op maat te kunnen behandelen. Radio Frequentie energie wordt hierdoor met een micro precisie afgeleverd. 

Het effectief optimaliseren van de algemene uitstraling, het elimineren van oppervlakkige rimpels gelegen in de dermis, het voorkomen van en verbeteren van diepere rimpels zijn samen met het volume herstellen van de huid slechts enkele doelen van dit gesofisticeerde apparaat. Niet te vergelijken met de klassieke micro needling!

Het apparaat biedt volledig aanpasbare parameters wat u toelaat om individueel en op maat te kunnen behandelen. Het design van het toestel is strak, minimalistisch en identiek aan al de andere SKINZGLOW apparaten. Ook dit toestel wordt  geleverd met bijhorende mobiele trolley om een optimaal behandelcomfort aan de operator te kunnen bieden. Ook de SKINZGLOW® RF MICRO- STAMP biedt u de mogelijkheid om 5 verscheidene, relaxerende SKINZGLOW ® ‘FEEL GOOD’ behandelingen welke u kan aanbieden aan uw cliënteel. 

HET SKINZGLOW  RF- MICRO STAMP apparaat kan naar wens aangevuld worden met de volgende behandelstukken om de specifieke noden van uw salon in te vullen. 

  • SKINZGLOW RF MICRO- STAMP, deze kan ook voor het lichaam ingezet worden. 
  • SKINZGLOW LIPO HIFU, enkel geschikt voor het lichaam. 
  • SKINZGLOW 5D HIFU. Dit apparaat is van design identiek  aan het 4D HIFU& RADAR CARVING  apparaat maar biedt een zeer brede waaier aan behandel mogelijkheden en probleemoplossers. Het combineert de 4D HIFU& RADAR CARVING, LIPO HIFU EN RF MICRO- STAMP en biedt ook de mogelijkheid om combi behandelingen aan te bieden alsook 10 unieke relaxerende SKINZGLOW® ‘ FEEL GOOD’ behandelingen. 
Skinzglow

PROFESSIONAL

Dit toestel kan enkel aangekocht worden door professionele klanten.

PROFESSIONELE KLANTEN

Bent een professional in de beauty sector? En wilt u meer weten over onze professionele productlijn? Neem dan contact met ons op.

PARTICULIER

Heb je interesse om een unieke behandeling te ondergaan? Neem dan contact op met één van onze centra. Klik hier.

WINKELMANDJE 0
RECENT BEKEKEN 0
nl_BE