Skinzglow heeft een breed gamma aan eigen producten, die elke behandeling coveren, dit zowel voor thuis- als voor professioneel gebruik.

Hyaluronic Acid Serum
HYALURONIC ACID SERUM

Dit is een intensief vocht herstellend serum. Het heeft de kracht om fijne lijntjes glad te strijken, een vermoeide uitstraling op te fleuren en zelfs poriën te verkleinen.

Dit serum herstelt het volume van de huid dankzij de vochtbindende moleculen, waardoor je huid een gezonde, frisse GLOW krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng dit serum aan op een gereinigde huid, maar zorg ervoor dat je huid steeds nog een beetje vochtig is.

In de ochtend EN in de avond, lichtjes inmasseren op het complete gelaat, rond de ogen en op de hals.

TIP : Wil je je make-up een transparantere look geven en tegelijkertijd zorgen voor een langere houdbaarheid?

Probeer enkele druppels van deze Hyaluronic Serum te mengen met je vloeibare foundation.

Je kan je uitstraling ook opfrissen door een paar druppels Hyaluronic Serum tussen je handen te wrijven en het serum zachtjes in je huid te deppen.

BRIGHTENING VITAMIN C SERUM

Het Vitamine C Serum is een ware beschermer voor je huidcellen, door deze af te schermen van externe schadelijke invloeden zoals oa. luchtvervuiling. Hierdoor voorkomt het de vorming van ontsierende roodheden en vlekjes.

Dit huid verbeterende serum biedt niet alleen ontstekingsremmende eigenschappen, maar voegt ook een waardevolle anti-aging component toe. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor een gezonde, egale en vitale uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum steeds aan op een gereinigde huid in de ochtend én in de avond, op het gelaat en de hals met uitzondering van onder de ogen en onder de wenkbrauwen.

Indien u dit serum combineert met het Hyaluronic Serum, brengt u eerst het Vitamine C serum aan en hierover het Hyaluronic serum.

TIP: Indien u het Vitamine C serum in de avond gebruikt, is het niet aan te raden om dit te combineren met ons Retinol serum, daar Retinol de werking van

het Vitamine C serum gaat ondermijnen.

Brightening Vitamin C Serum
Retinol Serum
RETINOL SERUM

Het SKINZGLOW Retinol Serum boost de collageen aanmaak, bevordert huidvernieuwing, egaliseert de huidtint en verbetert de huidstructuur.

Dit krachtige serum, ontworpen voor actieve huidverjonging, versterkt ook de huidbarrière. Gebruik het uitsluitend ‘s avonds voor een gladdere, egalere en stevigere huid.

Een meerwaarde voor iedereen die droomt van een stevige, gladde en egale huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum steeds aan op een gereinigde huid, op het gelaat en hals met uitzondering rond de ogen. ENKEL in de avond aanbrengen, daar dit actieve Retinol serum in combinatie met zonlicht huidirritatie kan veroorzaken.

Als uw huid niet gewoon is aan werkstoffen adviseren wij om het serum om de 2 avonden aan te brengen gedurende de eerste 2 tot 3 weken om zo de frequentie te verhogen naar een dagelijks gebruik. In combinatie met het Hyaluronic Serum, brengt u eerst het Retinol serum aan, gevolgd door het Hyaluronic Serum, een waar GLOW DUO voor uw huid.

TIP: Voor onzuivere, onrustige of gevoelige huidtypes is de combinatie van Retinol Serum en Hyaluronzuur Serum een wondermiddel. Ze versterken de huidbarrière en verminderen overtollige glans. Na slechts 3 tot 4 weken consistent gebruik zal je een gezonde, heldere huid ervaren, met minder roodheid, ontstekingen en oneffenheden.

WINKELMANDJE 0
RECENT BEKEKEN 0
nl_BE