OPLEIDINGEN

Bij SKINZGLOW zijn we van mening dat kennis en degelijke opleidingen van essentieel belang zijn, en deze de specialisten onderscheidt van de doorsnee YOU TUBE autodidacten.

Klik hier voor onze meest recente opleidingsdata.

Opleidingen resulteren erin dat onze  partner professionals niet enkel onze apparaten en producten op de juiste manier hanteren. Het vertrouwen welk de professional vergaart resulteert in  maximale resultaten, een tevreden wederkerend cliënteel en maximaal rendement uit het apparaat.

 

We stellen NOOIT professionele producten of apparatuur ter beschikking zonder dat onze partners een grondige opleiding bij ons gevolgd hebben. Na  het afronden van elke training zijn de producten en apparatuur klaar om mee te nemen. Professionals hebben de keuze om deze al dan niet gemonteerd en gebruiksklaar mee te nemen of in een handige steeds bijgeleverde koffer. Ook worden alle toestellen ter plaatse getest samen met de professional.  Na elke opleiding ontvangt de professional een sticker met de  vermelding dat ze de training met succes heeft afgerond. In de aankoopprijs van onze apparaten zijn de benodigde behandelstukken, zoals HIFU-cartridges, micro-infusie-units en RF Micro-Stamp kopjes, inbegrepen, evenals klein materiaal zoals witte aftekenpotloden, vetmeters, optreknaalden,( met uitzondering van de RF gel) enzovoort, om direct aan de slag te kunnen.

De opleidingen omvatten  steeds een theoretisch gedeelte in de voormiddag en na de korte lunch wordt de des betreffende behandeling uitgevoerd en ervaren door de professional. De volledige opleiding staat ook uitgeschreven in de cursus, welk iedereen meekrijgt. We werken steeds in kleine groepjes van maximaal 6 personen met 2 trainsters om geen afbreuk te doen aan de kwaliteit van de opleiding. Met iedere groep cursisten wordt er een datum geprikt om na 4-6 weken een opvolg zoom meeting te volgen om eventuele, onzekerheden en vragen te verduidelijken. Elk jaar wordt u vriendelijk uitgenodigd om kosteloos een opfris opleiding te komen volgen van de des betreffende behandeling(en).

ONDERSTEUNING

Laat de zorgen over social media en klantinstructies maar aan ons over!

Bij SKINZGLOW begrijpen we dat je al je energie in je salon en klanten steekt. Daarom nemen we je graag het werk uit handen en bieden we je gratis templates aan voor de eindklant, inclusief QR-codes voor productinformatie en eenvoudige instructies via WhatsApp.

Of het nu gaat om het juiste gebruik van ons serum of wat te doen na een SKINZGLOW-behandeling, wij zorgen voor duidelijke en informatieve communicatie.

En maak je geen zorgen als je nog twijfelt over de investering in de opleiding – informeer naar ons ‘PRIVATE GLOW’ Event voorafgaand aan de training en genereer alvast afspraken voor je SKINZGLOW-behandelingen.

Op die manier ben je verzekerd van afspraken voordat je in de opleiding hebt geïnvesteerd! 

WINKELMANDJE 0
RECENT BEKEKEN 0
nl_BE