Waarom vandaag kiezen voor Micro-Infusie in plaats van Microneedling

Micro-Infusie Skinzglow

Heb je ooit die momenten gehad waarop je voor je spiegel stond en dacht:”Mijn huid verdient wat liefde en aandacht”?
Dat is precies waarom we hier zijn om te praten over de alom gekende populaire optie microneedling en de nog onbekende maar o zo innoverende nieuwkomer, micro-infusie.
Beide klinken als geweldige keuzes, maar laten we eens kijken waarom je vandaag misschien in het ‘Team Micro-Infusie’ zou moeten zitten. 

Het Grote Comfort en de Geruststelling

Eerst en vooral, micro-infusie is als een warme omhelzing voor je huid. Bij microneedling worden naalden gebruikt en dat klinkt niet bepaald als een gezellige picknick. Micro-infusie daarentegen gebruikt speciale infuuskanalen om werkzame stoffen direct IN je huid te sluizen, waardoor je je geruster voelt en geen dagen moet inplannen om je na de micro-infusie behandeling, binnenshuis te houden, weg van zon make-up en fun. 

Diepe Liefde voor Werkzame Stoffen

Micro-infusie geeft werkzame stoffen een diepe kus. Terwijl microneedling oppervlakkig werkt, gaat micro-infusie met een meer huidvriendelijke aanpak de gekozen werkstoffen direct achterlaten waar ze horen, namelijk in je huid en niet erop. Dit leidt tot directe en zeer lang aanhoudende resultaten  bij het verminderen van rimpels en het oplossen van een breed scala aan huidproblemen. 

Snelle Romantiek met een mooie lange nasleep

Snelheid is soms alles, en met micro-infusie zie je eerder resultaat dan met microneedling. Denk aan het snel opbloeien van een nieuwe romance – de effecten zijn snel en duidelijk. En met deze huidvriendelijke techniek, van lange duur. 

Geen ‘Time-Out’ in de Liefde

Met micro-infusie hoef je geen ‘time-out’ te nemen van het leven. Je kunt na de behandeling gewoon doorgaan met je dagelijkse avonturen, zonder de noodzaak van hersteltijd zoals bij microneedling. 

Liefde voor Elke Huid

Of je nu een huid hebt die zo gevoelig is als een vlinderkusje of een huid die zich stoer voordoet, micro-infusie is er voor jou. Het is als die vriend(in) die altijd voor iedereen klaarstaat. 

Kortom, micro-infusie is als een goede vriend met voordelen – veilig, resultaatgericht, snel, zonder downtime, huidvriendelijk en geschikt voor iedereen. Dus, als je op zoek bent naar een geweldige keuze in huidverbetering, met dat vleugje gezelligheid, zou micro-infusie vandaag weleens jouw ‘match made in skincare heaven’ kunnen zijn. Onthoud dat het altijd slim is om met een professionele en getrainde specialist in huidverbetering te overleggen om de juiste aanpak voor jouw unieke huid te vinden. 

WINKELMANDJE 0
RECENT BEKEKEN 0
nl_BE